De 3 Sterren Camping: Kees wakker getikt bij klankschaaltherapie: ‘Moet dat?’

De 3 Sterren Camping: Kees wakker getikt bij klankschaaltherapie: ‘Moet dat?’

Kees Tol heeft volop genoten van de klankschaaltherapie op De 3 Sterren Camping. Zo veel dat hij op een gegeven moment heerlijk lag te slapen. Het nadeel vond Kees dan ook dat hij wakker werd getikt om met de schaal rond te gaan. “Moet dat?”

Bekijk het fragment van De 3 Sterren Camping hieronder.

De 3 Sterren Camping is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO3. Heb je De 3 Sterren Camping gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De 3 Sterren Camping</em>: Kees wakker getikt bij klankschaaltherapie: ‘Moet dat?’ Kees Tol heeft volop genoten van de klankschaaltherapie op De 3 Sterren Camping. Zo veel dat hij op een gegeven moment heerlijk lag te slapen. Het nadeel vond Kees dan ook dat hij wakker werd getikt om met de schaal rond te gaan. “Moet dat?” Bekijk het fragment van De 3 Sterren Camping hieronder. De 3 Sterren Camping is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO3. Heb je De 3 Sterren Camping gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video) Bekijk deze video » De 3 sterren camping gemist? Donnie zingt het ontroerende 'Papa Donnie' Bekijk deze video »
TV :
De 3 Sterren Camping: Kees wakker getikt bij klankschaaltherapie: ‘Moet dat?’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De 3 Sterren Camping: Kees wakker getikt bij klankschaaltherapie: ‘Moet dat?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen