Mokkende Sylvie Meis: "Paparazzi dreigde mijn huwelijk te verstoren" (video)

Mokkende Sylvie Meis: "Paparazzi dreigde mijn huwelijk te verstoren" (video)

Sylvie Meis lijkt normaal gesproken geen enkele moeite te hebben met de paparazzi, maar toen die haar sprookjeshuwelijk dreigden te verstoren vond ze de aanwezige fotografen opeens wél een probleem. Tegenover RTL Boulevard deed een mokkende Meis haar verhaal.

Mokkende <em>Sylvie Meis</em>: &quot;Paparazzi dreigde mijn huwelijk te verstoren&quot; (video) Sylvie Meis lijkt normaal gesproken geen enkele moeite te hebben met de paparazzi, maar toen die haar sprookjeshuwelijk dreigden te verstoren vond ze de aanwezige fotografen opeens wél een probleem. Tegenover RTL Boulevard deed een mokkende Meis haar verhaal. Hoog hekMeis had samen met haar man Niclas Castello (hoewel het nog maar de vraag is hoeveel inspraak hij heeft gehad in het perfect geregisseerde huwelijk) gekozen voor een locatie met een metershoog hek, zodat de paparazzi ver buiten het zicht bleef. Op een gegeven moment klommen ze echter een ladder op, en uitten ze zelfs bedreigingen: "Als we nu teveel worden afgeschermd, gaan we de ceremonie met geluidsoverlast verstoren." En dus stond Meis de paparazzi - zogenaamd schoorvoetend - toe. Bekijk het gesprek van RTL Boulevard met Sylvie Meis hierboven. Bekijk ook Video: dansende Sylvie Meis gooit trouwboeket in handen goede vriend Bekijk deze video » Video: zo stapt Sylvie Meis uit bed Bekijk deze video »
Entertainment :
Mokkende Sylvie Meis: "Paparazzi dreigde mijn huwelijk te verstoren" (video)

Hoog hek
Meis had samen met haar man Niclas Castello (hoewel het nog maar de vraag is hoeveel inspraak hij heeft gehad in het perfect geregisseerde huwelijk) gekozen voor een locatie met een metershoog hek, zodat de paparazzi ver buiten het zicht bleef. Op een gegeven moment klommen ze echter een ladder op, en uitten ze zelfs bedreigingen: "Als we nu teveel worden afgeschermd, gaan we de ceremonie met geluidsoverlast verstoren." En dus stond Meis de paparazzi - zogenaamd schoorvoetend - toe.

Bekijk het gesprek van RTL Boulevard met Sylvie Meis hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mokkende Sylvie Meis: "Paparazzi dreigde mijn huwelijk te verstoren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV