Mr. Frank Visser doet uitspraak: stel doet alsof ze ruwe en luidruchtige seks hebben

Mr. Frank Visser doet uitspraak: stel doet alsof ze ruwe en luidruchtige seks hebben

Mr. Frank Visser krijgt in een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak weer een opmerkelijke zaak voor de kiezen. Cliënten klagen over de ruwe en buitengewoon luidruchtige seks van hun buren - maar die blijken maar te doen alsof.

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: stel doet alsof ze ruwe en luidruchtige seks hebben Mr. Frank Visser krijgt in een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak weer een opmerkelijke zaak voor de kiezen. Cliënten klagen over de ruwe en buitengewoon luidruchtige seks van hun buren - maar die blijken maar te doen alsof. DieperDe man vertelt in detail hoe hij met zijn vrouw een toneelstukje opvoert: "Want als ik dan begin, dan is het: 'Schatje, dieper, dieper, laat gaan, dieper, ja, ik kom!'" Vervolgens begint het stel ook nog eens keihard op de muur te bonken. Presentator Viktor Brand kan zijn oren niet geloven, zeker wanneer de man ook een advies heeft voor buren die er niet tegen kunnen: "Duw een kussen in je mond." Bekijk het fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven. Mr. Frank Visser doet uitspraak is op donderdag 1 oktober eenmalig om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie over takken, naalden en bomen (video) Bekijk deze video » Heftig verhaal in Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen?: ‘Ik zit tussen leven en dood’ Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser doet uitspraak: stel doet alsof ze ruwe en luidruchtige seks hebben

Dieper
De man vertelt in detail hoe hij met zijn vrouw een toneelstukje opvoert: "Want als ik dan begin, dan is het: 'Schatje, dieper, dieper, laat gaan, dieper, ja, ik kom!'" Vervolgens begint het stel ook nog eens keihard op de muur te bonken. Presentator Viktor Brand kan zijn oren niet geloven, zeker wanneer de man ook een advies heeft voor buren die er niet tegen kunnen: "Duw een kussen in je mond."

Bekijk het fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is op donderdag 1 oktober eenmalig om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak: stel doet alsof ze ruwe en luidruchtige seks hebben of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen