Zien: koningin Máxima geeft startschot voor landelijke Borstkankermaand

Zien: koningin Máxima geeft startschot voor landelijke Borstkankermaand

Vandaag (1 oktober) ging de landelijke Borstkankermaand van start, om meer bewustzijn en erkenning voor de ziekte te creëren in Nederland. Koningin Máxima was in Den Haag van de partij om het startschot voor deze maand te verzorgen. Daarbij ging de koningin ook in gesprek met een aantal patiënten en vrijwilligers van de Borstkankervereniging.

Bekijk de reportage van het AD over de Borstkankermaand hieronder.

Zien: <em>koningin Máxima</em> geeft startschot voor landelijke Borstkankermaand Vandaag (1 oktober) ging de landelijke Borstkankermaand van start, om meer bewustzijn en erkenning voor de ziekte te creëren in Nederland. Koningin Máxima was in Den Haag van de partij om het startschot voor deze maand te verzorgen. Daarbij ging de koningin ook in gesprek met een aantal patiënten en vrijwilligers van de Borstkankervereniging. Bekijk de reportage van het AD over de Borstkankermaand hieronder. Bekijk ook Zien: koningin Máxima geeft live op CNN interview over financiële gevolgen corona Bekijk deze video » Koningin Máxima geeft digitale steun: "Ze denkt met je mee" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: koningin Máxima geeft startschot voor landelijke Borstkankermaand


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: koningin Máxima geeft startschot voor landelijke Borstkankermaand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV