Sylvie Meis onthult waarom Niclas niet op de foto wil (video)

Sylvie Meis onthult waarom Niclas niet op de foto wil (video)

Het gaat goed met Sylvie Meis. Twee weken geleden schitterde ze als prachtige bruid op haar peperdure bruiloft. RTL Boulevard sprak haar exclusief over deze magische dag. En waarom wilde Niclas niet op de foto?

Tekst gaat verder onder de video's

Meerdaags festijn in Italië
Het was een echt sprookjeshuwelijk: de trouwdag van Sylvie Meis en haar Niclas Castello. Het feest begon al op donderdag, en duurde tot zaterdag. De huwelijksvoltrekking vond plaats in Florence, in een gespiegelde balzaal. Ook op de jurk werd niet bezuinigd: 28.000 euro kostte het exemplaar van Galia Lahav. In deze video van RTL Boulevard vertelt Sylvie alles over deze bijzondere dagen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Sylvie Meis</em> onthult waarom Niclas niet op de foto wil (video) Het gaat goed met Sylvie Meis. Twee weken geleden schitterde ze als prachtige bruid op haar peperdure bruiloft. RTL Boulevard sprak haar exclusief over deze magische dag. En waarom wilde Niclas niet op de foto? Tekst gaat verder onder de video's Bekijk ook Video: zo stapt Sylvie Meis uit bed Bekijk deze video » Mokkende Sylvie Meis: "Paparazzi dreigde mijn huwelijk te verstoren" (video) Bekijk deze video » Meerdaags festijn in ItaliëHet was een echt sprookjeshuwelijk: de trouwdag van Sylvie Meis en haar Niclas Castello. Het feest begon al op donderdag, en duurde tot zaterdag. De huwelijksvoltrekking vond plaats in Florence, in een gespiegelde balzaal. Ook op de jurk werd niet bezuinigd: 28.000 euro kostte het exemplaar van Galia Lahav. In deze video van RTL Boulevard vertelt Sylvie alles over deze bijzondere dagen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Gordon: "Mijn bankrekening is geplunderd, door mijzelf!" (video) Bekijk deze video » Diederik Gommers: "Famke zette mij echt aan het denken" (video) Bekijk deze video » Man (23) aangehouding voor gewelddadige beroving Gordon (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Sylvie Meis onthult waarom Niclas niet op de foto wil (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis onthult waarom Niclas niet op de foto wil (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen