De Vooravond gemist? Haroon Ali genoot van South Park-special over corona

De Vooravond gemist? Haroon Ali genoot van South Park-special over corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Haroon Ali genoot van <em>South Park</em>-special over corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. In De Vooravond werd de speciale coronaspecial van South Park besproken. Haroon Ali genoot ontzettend van de hilarische aflevering van de iconische tekenserie. Opnieuw was het Cartman die sommige van de leukste momenten voor zijn rekening nam; hij had geen enkele moeite met de verplichte quarantaine. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook South Park maakt speciale pandemie-aflevering over corona: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Haroon Ali genoot van South Park-special over corona

In De Vooravond werd de speciale coronaspecial van South Park besproken. Haroon Ali genoot ontzettend van de hilarische aflevering van de iconische tekenserie. Opnieuw was het Cartman die sommige van de leukste momenten voor zijn rekening nam; hij had geen enkele moeite met de verplichte quarantaine.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Haroon Ali genoot van South Park-special over corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen