Erik ten Hag duidelijk over doelstelling Ajax: "Europees overwinteren!"

Erik ten Hag duidelijk over doelstelling Ajax: "Europees overwinteren!"

Erik ten Hag heeft duidelijk laten weten wat de doelstelling is van Ajax: "Europees overwinteren." Hij vindt ook dat Ajax donderdag "heel zwaar" heeft geloot voor de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers nemen het in poule D op tegen Liverpool, Atalanta en FC Midthylland.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder:

<em>Erik ten Hag</em> duidelijk over doelstelling Ajax: &quot;<em>Europees overwinteren</em>!&quot; Erik ten Hag heeft duidelijk laten weten wat de doelstelling is van Ajax: "Europees overwinteren." Hij vindt ook dat Ajax donderdag "heel zwaar" heeft geloot voor de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers nemen het in poule D op tegen Liverpool, Atalanta en FC Midthylland. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder: Bekijk ook John van den Heuvel onthult: "Gordon is er mentaal niet best aan toe" (video) Bekijk deze video » Zien: mannen UEFA Champions League komen niet meer bij om klunzige acties Bekijk deze video » René van der Gijp tegen Johan Derksen: "Je begint op Joe Biden te lijken!" Bekijk deze video »
Voetbal :
Erik ten Hag duidelijk over doelstelling Ajax: "Europees overwinteren!"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag duidelijk over doelstelling Ajax: "Europees overwinteren!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen