Zien: Donald Trump ‘uit voorzorg’ met helikopter naar ziekenhuis door coronavirus

Zien: Donald Trump ‘uit voorzorg’ met helikopter naar ziekenhuis door coronavirus

Donald Trump is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Vrijdag kwam naar buiten dat de Amerikaanse president besmet is met het coronavirus.

Trump laat in video weten dat het goed gaat
Trump is voor de zekerheid per helikopter van het Witte Huis naar het militair ziekenhuis Walter Reed gebracht. Hij zal daar de komende dagen doorbrengen. De president heeft nog een video op Twitter geslingerd en laten weten dat hij vindt dat het goed met hem gaat. Ook met First Lady Melania, die ook besmet is met corona, gaat het goed volgens Donald.

Bekijk de video waarin Donald Trump per helikopter naar het ziekenhuis wordt gebracht hieronder. In de Twitter-video hierboven laat Trump weten dat het goed met hem gaat, ondanks het coronavirus.

Zien: Donald Trump ‘uit voorzorg’ met helikopter naar ziekenhuis door coronavirus Donald Trump is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Vrijdag kwam naar buiten dat de Amerikaanse president besmet is met het coronavirus. Trump laat in video weten dat het goed gaatTrump is voor de zekerheid per helikopter van het Witte Huis naar het militair ziekenhuis Walter Reed gebracht. Hij zal daar de komende dagen doorbrengen. De president heeft nog een video op Twitter geslingerd en laten weten dat hij vindt dat het goed met hem gaat. Ook met First Lady Melania, die ook besmet is met corona, gaat het goed volgens Donald. Bekijk de video waarin Donald Trump per helikopter naar het ziekenhuis wordt gebracht hieronder. In de Twitter-video hierboven laat Trump weten dat het goed met hem gaat, ondanks het coronavirus. Zien: Donald Trump en vrouw Melania positief getest op coronavirus Bekijk deze video » Joe Biden: "Laat Trump's besmetting een reminder zijn voor iedereen!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Donald Trump ‘uit voorzorg’ met helikopter naar ziekenhuis door coronavirusActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV