Opsporing Verzocht: Gedumpte afval Heijningen mogelijk van hetzelfde lab

Opsporing Verzocht: Gedumpte afval Heijningen mogelijk van hetzelfde lab

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 6 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 6 oktober terugkijken.

De politie vermoedt dat het drugsafval dat de afgelopen maanden is gedumpt in de gemeenten Moerdijk en Steenbergen, afkomstig is uit één drugslab. Het giftige afval werd achtergelaten in Heijningen, Willemstad en Dinteloord. Uit onderzoek blijkt dat drugsproducenten vaak geen lange afstand rijden om hun afval te dumpen.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Gedumpte afval <em>Heijningen</em> mogelijk van hetzelfde lab Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 6 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 6 oktober terugkijken. De politie vermoedt dat het drugsafval dat de afgelopen maanden is gedumpt in de gemeenten Moerdijk en Steenbergen, afkomstig is uit één drugslab. Het giftige afval werd achtergelaten in Heijningen, Willemstad en Dinteloord. Uit onderzoek blijkt dat drugsproducenten vaak geen lange afstand rijden om hun afval te dumpen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Gedumpte afval Heijningen mogelijk van hetzelfde lab

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Gedumpte afval Heijningen mogelijk van hetzelfde lab of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV