Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk presenteert de corona-sneltest

Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk presenteert de corona-sneltest

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 7 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Er is goed nieuws in de coronacrisis, er is namelijk een goede sneltest ontwikkeld die een coronabesmetting kan detecteren. Deze is goed genoeg om daadwerkelijk te kunnen gaan gebruiken.

Staafje corona-sneltest hoeft niet zo diep in de neus
Arts-micobioloog Jean-Luc Murk zit bij Jinek aan tafel om meer uitleg te geven over deze corona-sneltest. Het goede nieuws is ook dat het staafje minder diep in de neus kan worden gestoken. De uitslag krijg je al na vijftien minuten. Hoe deze test precies ingezet gaat worden, is nog onderwerp van discussie.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Arts Jean-Luc Murk presenteert de corona-sneltest Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 7 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Er is goed nieuws in de coronacrisis, er is namelijk een goede sneltest ontwikkeld die een coronabesmetting kan detecteren. Deze is goed genoeg om daadwerkelijk te kunnen gaan gebruiken. Bekijk ook Tijd Voor MAX: Minister Hugo de Jonge over de corona-app (video) Bekijk deze video » Staafje corona-sneltest hoeft niet zo diep in de neusArts-micobioloog Jean-Luc Murk zit bij Jinek aan tafel om meer uitleg te geven over deze corona-sneltest. Het goede nieuws is ook dat het staafje minder diep in de neus kan worden gestoken. De uitslag krijg je al na vijftien minuten. Hoe deze test precies ingezet gaat worden, is nog onderwerp van discussie. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk presenteert de corona-sneltestPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk presenteert de corona-sneltest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen