Miljuschka Witzenhausen overvallen door lieve speech van haar vriend (video)

Miljuschka Witzenhausen overvallen door lieve speech van haar vriend (video)

Miljuschka was voor het eerst genomineerd voor de prijs van beste presentatrice, wat haar al ontzettend verrastte. Hoewel ze deze niet gewonnen heeft, is haar vriend Philip alsnog ontzettend trots. Hij sprak een boodschap in, die tijdens RTL Boulevard getoond werd. Miljuschka wordt zichtbaar een beetje emotioneel, maar lacht achteraf ook "omdat het niets voor hem is".

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Miljuschka Witzenhausen</em> overvallen door lieve speech van haar vriend (video) Miljuschka was voor het eerst genomineerd voor de prijs van beste presentatrice, wat haar al ontzettend verrastte. Hoewel ze deze niet gewonnen heeft, is haar vriend Philip alsnog ontzettend trots. Hij sprak een boodschap in, die tijdens RTL Boulevard getoond werd. Miljuschka wordt zichtbaar een beetje emotioneel, maar lacht achteraf ook "omdat het niets voor hem is". Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Miljuschka Witzenhausen praat geëmotioneerd over Televizier-Ring nominatie (video) Bekijk deze video »
TV :
Miljuschka Witzenhausen overvallen door lieve speech van haar vriend (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Miljuschka Witzenhausen overvallen door lieve speech van haar vriend (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen