Onze Boerderij: boer Geert houdt scharrelvarkens speciaal voor kerstdiner (video)

Onze Boerderij: boer Geert houdt scharrelvarkens speciaal voor kerstdiner (video)

In Onze boerderij van zondag 11 oktober ontmoet Yvon boer Geert. Hij is parttime varkenshouder én bezig met het neerzetten van een nieuw concept: puur vlees produceren voor het kerstdiner. Hij houdt zijn dieren het liefst in de buitenlucht zodat ze alle vrijheid hebben om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen. Hij is ervan overtuigd dat mensen bereid zijn wat meer te betalen voor hun vlees als het speciaal voor het kerstdiner is.

Bekijk het fragment van Onze Boerderij hieronder.

<em>Onze Boerderij</em>: boer Geert houdt scharrelvarkens speciaal voor kerstdiner (video) In Onze boerderij van zondag 11 oktober ontmoet Yvon boer Geert. Hij is parttime varkenshouder én bezig met het neerzetten van een nieuw concept: puur vlees produceren voor het kerstdiner. Hij houdt zijn dieren het liefst in de buitenlucht zodat ze alle vrijheid hebben om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen. Hij is ervan overtuigd dat mensen bereid zijn wat meer te betalen voor hun vlees als het speciaal voor het kerstdiner is. Bekijk het fragment van Onze Boerderij hieronder. Bekijk ook Onze Boerderij gemist? Yvon gaat mee op een vissersboot Bekijk deze video »
TV :
Onze Boerderij: boer Geert houdt scharrelvarkens speciaal voor kerstdiner (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onze Boerderij: boer Geert houdt scharrelvarkens speciaal voor kerstdiner (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier