Op1 gemist? Mark Kramer, voorzitter Acute Zorg: "Dat virus is los"

Op1 gemist? Mark Kramer, voorzitter Acute Zorg: "Dat virus is los"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv.

In Op1 was er vanavond natuurlijk weer aandacht voor de oplopende corona-besmettingen in ons land. Dat gaat niet de goede kant op, constateert ook Mark Kramer, voorzitter Acute Zorg in Noord-Holland en Flevoland: "Dat virus is los. Die infectie-last moet naar beneden."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Mark Kramer, voorzitter <em>Acute Zorg</em>: &quot;Dat virus is los&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv. In Op1 was er vanavond natuurlijk weer aandacht voor de oplopende corona-besmettingen in ons land. Dat gaat niet de goede kant op, constateert ook Mark Kramer, voorzitter Acute Zorg in Noord-Holland en Flevoland: "Dat virus is los. Die infectie-last moet naar beneden." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent Bekijk deze video » Op1 gemist? Diederik Jekel over Mark Rutte en de coronamaatregelen (video) Bekijk deze video » Op1: Wat doet de coronacrisis met het psychische welzijn van Nederlanders? Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Mark Kramer, voorzitter Acute Zorg: "Dat virus is los"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV