Jinek gemist? Familie Karin Bloemen is helemaal klaar met verhalen over incest

Jinek gemist? Familie Karin Bloemen is helemaal klaar met verhalen over incest

Karin Bloemen trad eind 2019 naar buiten met een ongekend heftig verhaal over het kindermisbruik waar ze in haar jeugd slachtoffer van was. Nu is het boek van Arthur Japin verfilmd als Buiten is het feest, maar de familie van Bloemen is helemaal klaar met de verhalen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Familie Karin Bloemen is helemaal klaar met verhalen over incest Karin Bloemen trad eind 2019 naar buiten met een ongekend heftig verhaal over het kindermisbruik waar ze in haar jeugd slachtoffer van was. Nu is het boek van Arthur Japin verfilmd als Buiten is het feest, maar de familie van Bloemen is helemaal klaar met de verhalen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv. IncestBloemen vertelt dat haar moeder het boek niet heeft gelezen omdat sommige dingen voor haar simpelweg te ver gingen, en ook de rest van de familie kon het niet aan. Halfbroer Gerrit ging zelfs nog verder: "Dat gezeik met die incest! Is het nou nog niet klaar?" Het verhaal van Bloemen wordt er alleen maar pijnlijker van, maar ze ziet wel hoe het veel andere slachtoffers van misbruik helpt. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Karin Bloemen over misbruik tijdens haar jeugd Bekijk deze video » Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Familie Karin Bloemen is helemaal klaar met verhalen over incest

Incest
Bloemen vertelt dat haar moeder het boek niet heeft gelezen omdat sommige dingen voor haar simpelweg te ver gingen, en ook de rest van de familie kon het niet aan. Halfbroer Gerrit ging zelfs nog verder: "Dat gezeik met die incest! Is het nou nog niet klaar?" Het verhaal van Bloemen wordt er alleen maar pijnlijker van, maar ze ziet wel hoe het veel andere slachtoffers van misbruik helpt.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Familie Karin Bloemen is helemaal klaar met verhalen over incest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier