Opsporing Verzocht: Handgranaat in auto in Amersfoort

Opsporing Verzocht: Handgranaat in auto in Amersfoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken.

Twee ogenschijnlijk doelgerichte bedreigingen die verband houden met hetzelfde bedrijfspand, maar het is onduidelijk wie het doelwit is of welk motief erachter zit. In Amersfoort werd op 12 mei een auto in brand gestoken en enkele uren later een handgranaat aangetroffen.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Handgranaat in auto in <em>Amersfoort</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken. Twee ogenschijnlijk doelgerichte bedreigingen die verband houden met hetzelfde bedrijfspand, maar het is onduidelijk wie het doelwit is of welk motief erachter zit. In Amersfoort werd op 12 mei een auto in brand gestoken en enkele uren later een handgranaat aangetroffen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Handgranaat in auto in Amersfoort

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Handgranaat in auto in Amersfoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen