Zien: comedylegende Ricky Gervais prijst Nederlandse serie Klem de hemel in

Zien: comedylegende Ricky Gervais prijst Nederlandse serie Klem de hemel in

Speciaal voor zijn fans maakte comedylegende Ricky Gervais (The Office, After Life) een livevideo, waarin hij vragen beantwoordde. Plotseling kwam ook de Nederlandse serie Klem ter sprake. Gervais kijkt de serie momenteel en noemt het "één van de beste dingen die ik ooit heb gezien".

Zien: comedylegende <em>Ricky Gervais</em> prijst Nederlandse serie <em>Klem</em> de hemel in Speciaal voor zijn fans maakte comedylegende Ricky Gervais (The Office, After Life) een livevideo, waarin hij vragen beantwoordde. Plotseling kwam ook de Nederlandse serie Klem ter sprake. Gervais kijkt de serie momenteel en noemt het "één van de beste dingen die ik ooit heb gezien". Georgina VerbaanDe cast van Klem is natuurlijk apetrots op de waardering van Ricky Gervais. Zo deelde Georgina Verbaan de video via haar Twitter-account, en ook haar collega's Barry Atsma en Jacob Derwig deelden het bericht via social media. Gervais is in ieder geval lovend: "Het is briljant. Het acteerwerk is fantastisch, de plot is geweldig. Ik heb nooit gezien dat een plot zo goed in elkaar zit." Bekijk de video van Ricky Gervais hierboven. Klem is elke donderdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klem terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ricky Gervais slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech Bekijk deze video » Bekijk trailer After Life seizoen 2 (vanaf 24 april op Netflix) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: comedylegende Ricky Gervais prijst Nederlandse serie Klem de hemel in

Georgina Verbaan
De cast van Klem is natuurlijk apetrots op de waardering van Ricky Gervais. Zo deelde Georgina Verbaan de video via haar Twitter-account, en ook haar collega's Barry Atsma en Jacob Derwig deelden het bericht via social media. Gervais is in ieder geval lovend: "Het is briljant. Het acteerwerk is fantastisch, de plot is geweldig. Ik heb nooit gezien dat een plot zo goed in elkaar zit."

Bekijk de video van Ricky Gervais hierboven.

Klem is elke donderdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klem terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: comedylegende Ricky Gervais prijst Nederlandse serie Klem de hemel in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen