Video: Máxima over niet open willen maken van belastingenveloppen

Video: Máxima over niet open willen maken van belastingenveloppen

Máxima heeft er vermoedelijk zelf niet heel vaak mee te maken: schulden. Dat wil echter geenszins zeggen dat de koningin zich niet in anderen kan verplaatsen: "Er is een schatting dat 2,2 miljoen huishoudens betalingsachterstanden hebben, waarvan misschien een miljoen met problematische schulden."

Taboe
Ze vervolgt: "Er heerst een taboe op. Er is schaamte. Mensen zien enveloppen binnenkomen die ze niet meer open willen maken." Bekijk het fragment van Blauw Bloed, dat zaterdag om 19:50 uur op NPO2 te zien is, hieronder.

Video: <em>Máxima</em> over niet open willen maken van belastingenveloppen Máxima heeft er vermoedelijk zelf niet heel vaak mee te maken: schulden. Dat wil echter geenszins zeggen dat de koningin zich niet in anderen kan verplaatsen: "Er is een schatting dat 2,2 miljoen huishoudens betalingsachterstanden hebben, waarvan misschien een miljoen met problematische schulden." TaboeZe vervolgt: "Er heerst een taboe op. Er is schaamte. Mensen zien enveloppen binnenkomen die ze niet meer open willen maken." Bekijk het fragment van Blauw Bloed, dat zaterdag om 19:50 uur op NPO2 te zien is, hieronder. Blauw Bloed is iedere zaterdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Heb je Blauw Bloed gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Máxima bezoekt zorginstelling Lister voor mensen met psychische kwetsbaarheid (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Máxima over niet open willen maken van belastingenveloppen

Blauw Bloed is iedere zaterdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Heb je Blauw Bloed gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Máxima over niet open willen maken van belastingenveloppen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier