Zien: Samir A. bekent in documentaire Staatsvijand Nr.1 dat hij aanslag plande

Zien: Samir A. bekent in documentaire Staatsvijand Nr.1 dat hij aanslag plande

Samir A. heeft altijd ontkend dat hij een aanslag in Nederland aan het voorbereiden was. Maar in de documentaire Staatsvijand Nr.1 van Sinan Can vertelt hij wat anders.

Samir A. doet bekentenis in documentaire Sinan Can
De verdachte bekent nu in de docu Staatsvijand Nr.1 dat hij inderdaad een aanslag aan het voorbereiden was. De Tweede Kamer en Schiphol zouden mogelijk een doelwit worden. Samir A. was lid van de terroristische Hofstadgroep, waar ook Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh, lid van was. A. was weer vrij nadat hij eerder tot negen jaar cel werd veroordeeld voor het beramen van aanslagen, deze zomer werd hij opnieuw gearresteerd.

Bekijk het item over deze documentaire met beelden van Staatsvijand Nr. 1 in de video van De Telegraaf hieronder.

De documentaire Staatsvijand Nr.1 is maandag om 20.30 uur te zien op NPO2. Daarna kun je Staatsvijand Nr. 1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Samir A. bekent in documentaire <em>Staatsvijand Nr.1</em> dat hij aanslag plande Samir A. heeft altijd ontkend dat hij een aanslag in Nederland aan het voorbereiden was. Maar in de documentaire Staatsvijand Nr.1 van Sinan Can vertelt hij wat anders. Bekijk ook Sinan Can spreekt in De Lokroep met jihadist die zei "koekjes te bakken" in Syrië Bekijk deze video » Samir A. doet bekentenis in documentaire Sinan CanDe verdachte bekent nu in de docu Staatsvijand Nr.1 dat hij inderdaad een aanslag aan het voorbereiden was. De Tweede Kamer en Schiphol zouden mogelijk een doelwit worden. Samir A. was lid van de terroristische Hofstadgroep, waar ook Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh, lid van was. A. was weer vrij nadat hij eerder tot negen jaar cel werd veroordeeld voor het beramen van aanslagen, deze zomer werd hij opnieuw gearresteerd. Bekijk het item over deze documentaire met beelden van Staatsvijand Nr. 1 in de video van De Telegraaf hieronder. De documentaire Staatsvijand Nr.1 is maandag om 20.30 uur te zien op NPO2. Daarna kun je Staatsvijand Nr. 1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Zes mannen veroordeeld voor plannen aanslag op festival in Nederland Bekijk deze video » Astrid en Sonja Holleeder doodsbang na mogelijke liquidatiepogingen (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Samir A. bekent in documentaire Staatsvijand Nr.1 dat hij aanslag plande


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Samir A. bekent in documentaire Staatsvijand Nr.1 dat hij aanslag plande of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV