Premier Nieuw-Zeeland boekt verpletterende verkiezingszege (video)

Premier Nieuw-Zeeland boekt verpletterende verkiezingszege (video)

De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern (40) heeft een historische verkiezingszege geboekt. Dit heeft ze mede te danken aan de inspanningen van haar regering om het coronavirus uit te roeien. Het beleid is de afgelopen maanden zeer effectief geweest. Daarnaast heeft ze al jaren de gunfactor van de Nieuw-Zeelandse bevolking.

Bekijk de video van het AD hieronder:

Premier Nieuw-Zeeland boekt <em>verpletterende verkiezingszege</em> (video) De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern (40) heeft een historische verkiezingszege geboekt. Dit heeft ze mede te danken aan de inspanningen van haar regering om het coronavirus uit te roeien. Het beleid is de afgelopen maanden zeer effectief geweest. Daarnaast heeft ze al jaren de gunfactor van de Nieuw-Zeelandse bevolking. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Politieagent gedood in Nieuw-Zeeland tijdens achtervolging (video) Bekijk deze video » Coronavirus in Nieuw-Zeeland na 102 dagen: premier Ardern grijpt in (video) Bekijk deze video » Zien: Moskee-schutter Christchurch Brenton Tarrant krijgt levenslang Bekijk deze video »
Nieuws :
Premier Nieuw-Zeeland boekt verpletterende verkiezingszege (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Premier Nieuw-Zeeland boekt verpletterende verkiezingszege (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen