Heftig: Dronken bestuurster slaat over de kop in Oudenbosch (video)

Heftig: Dronken bestuurster slaat over de kop in Oudenbosch (video)

In de nacht van zaterdag op zondag heeft een dronken automobiliste een ravage veroorzaakt op de Molenstraat in het Brabantse Oudenbosch. Ze verloor de macht over het stuur, raakte een geparkeerde auto en sloeg vervolgens over de kop. De vrouw bleef ongedeerd.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Heftig: <em>Dronken bestuurster</em> slaat over de kop in Oudenbosch (video) In de nacht van zaterdag op zondag heeft een dronken automobiliste een ravage veroorzaakt op de Molenstraat in het Brabantse Oudenbosch. Ze verloor de macht over het stuur, raakte een geparkeerde auto en sloeg vervolgens over de kop. De vrouw bleef ongedeerd. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Video: Daalt aanzien Koning door tripje naar Griekenland? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Vakantiedrukte in de bossen: 'Het is lastig om zo afstand te houden' Bekijk deze video » Dode en zwaargewonde bij schietpartij Ridderkerk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Dronken bestuurster slaat over de kop in Oudenbosch (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Dronken bestuurster slaat over de kop in Oudenbosch (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen