Taekwondo-talent Joep (12) is de beste van de wereld (video)

Taekwondo-talent Joep (12) is de beste van de wereld (video)

Joep (12) is heel goed in taekwondo en staat zelfs op nummer 1 in de wereldranglijst van zijn leeftijdscategorie. Dat kan hij zelfs nauwelijks geloven. Het Jeugdjournaal ging bij hem langs om hem te vragen naar zijn ervaringen en dromen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder:

<em>Taekwondo-talent</em> Joep (12) is de beste van de wereld (video) Joep (12) is heel goed in taekwondo en staat zelfs op nummer 1 in de wereldranglijst van zijn leeftijdscategorie. Dat kan hij zelfs nauwelijks geloven. Het Jeugdjournaal ging bij hem langs om hem te vragen naar zijn ervaringen en dromen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder: Bekijk ook Circus failliet door coronamaatregelen: "Ik schaam mij dood" (video) Bekijk deze video » In plaats van optreden maakt Kinderen voor Kinderen een film (video) Bekijk deze video » Video: 12-jarige Canadees vindt bijzondere dinosaurus tijdens wandeling Bekijk deze video »
Nieuws :
Taekwondo-talent Joep (12) is de beste van de wereld (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Taekwondo-talent Joep (12) is de beste van de wereld (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen