Arjen Lubach maakt zich zorgen over fabeltjesfuik en complotdenkers (ZML)

Arjen Lubach maakt zich zorgen over fabeltjesfuik en complotdenkers (ZML)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 18 oktober terugkijken.

Het wantrouwen richting de overheid en media groeit steeds sneller. Volgens Arjen Lubach komt dat deels "omdat op sociale media een heel circuit aan mensen langzaamaan een eigen parallelle werkelijkheid creëren". Dit noemt hij het 'fabeltjesfuik'. Hoe langer mensen in die fuik zitten, hoe verder ze open komen te staan voor deze radicale ideeën.

<em>Arjen Lubach</em> maakt zich zorgen over <em>fabeltjesfuik</em> en complotdenkers (ZML) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 18 oktober terugkijken. Het wantrouwen richting de overheid en media groeit steeds sneller. Volgens Arjen Lubach komt dat deels "omdat op sociale media een heel circuit aan mensen langzaamaan een eigen parallelle werkelijkheid creëren". Dit noemt hij het 'fabeltjesfuik'. Hoe langer mensen in die fuik zitten, hoe verder ze open komen te staan voor deze radicale ideeën. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. UPDATE: YouTube heeft inmiddels het hele account van Lange Frans verwijderd, vermoedelijk vanwege de uitzending van Lubach. De rapper is in shock: "Ik ga nu huilen" Zondag op tv: Zondag met Lubach, bekijk de promo hier (video) Bekijk deze video »
TV :
Arjen Lubach maakt zich zorgen over fabeltjesfuik en complotdenkers (ZML)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

UPDATE: YouTube heeft inmiddels het hele account van Lange Frans verwijderd, vermoedelijk vanwege de uitzending van Lubach. De rapper is in shock: "Ik ga nu huilen"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV