Carlo Boszhard: "De mensen thuis zullen wel denken" (video)

Carlo Boszhard: "De mensen thuis zullen wel denken" (video)

Het raden ging afgelopen week niet heel soepel. Loretta, Buddy en Carlo evalueren de uitzending en concluderen dat ze het niet hadden kunnen bedenken. Doordat ze steeds worden misleid door de hints, worden ze steeds op het verkeerde been gezet. Buddy en Gerard staan 3-1 tegenover Loretta en Carlo, maar de strijd tussen de panel-leden is nog niet gestreden.

Bekijk de video van RTL hieronder.

<em>Carlo Boszhard</em>: &quot;De mensen thuis zullen wel denken&quot; (video) Het raden ging afgelopen week niet heel soepel. Loretta, Buddy en Carlo evalueren de uitzending en concluderen dat ze het niet hadden kunnen bedenken. Doordat ze steeds worden misleid door de hints, worden ze steeds op het verkeerde been gezet. Buddy en Gerard staan 3-1 tegenover Loretta en Carlo, maar de strijd tussen de panel-leden is nog niet gestreden. Bekijk de video van RTL hieronder. Bekijk ook Jinek: Buddy Vedder vertelt hoe het achter de schermen gaat bij The Masked Singer Bekijk deze video » Zien: Diederik Jekel was "niet zenuwachtig" voor The Masked Singer (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Carlo Boszhard: "De mensen thuis zullen wel denken" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Carlo Boszhard: "De mensen thuis zullen wel denken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier