Op1: Martien Meiland heeft carrière-advies voor Henk Krol (video)

Op1: Martien Meiland heeft carrière-advies voor Henk Krol (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Als de nieuwe politieke partij van Henk Krol niet van de grond komt, dan kan hij nog altijd een carrière switch overwegen. "Een Bed & Breakfast lijkt me zo leuk." Martien Meiland, ook te gast, zei: "Als het niet lukt in de politiek Henk, dan moet je dat gewoon doen!"

Breuk met Henk Otten
Afgelopen weekend maakte Henk Krol bekend dat hij gebroken is met Henk Otten en de Partij voor de Toekomst. Interne strubbelingen zijn hiervan de oorzaak, alsmede een Whats'App bericht van senator Jeroen de Vries. Hierin stonden dreigende woorden naar een andere medewerker van de partij. Henk Krol was te gast bij Op1 en daar was ook Martien Meiland.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Martien Meiland heeft <em>carrière-advies</em> voor Henk Krol (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Als de nieuwe politieke partij van Henk Krol niet van de grond komt, dan kan hij nog altijd een carrière switch overwegen. "Een Bed & Breakfast lijkt me zo leuk." Martien Meiland, ook te gast, zei: "Als het niet lukt in de politiek Henk, dan moet je dat gewoon doen!" Breuk met Henk OttenAfgelopen weekend maakte Henk Krol bekend dat hij gebroken is met Henk Otten en de Partij voor de Toekomst. Interne strubbelingen zijn hiervan de oorzaak, alsmede een Whats'App bericht van senator Jeroen de Vries. Hierin stonden dreigende woorden naar een andere medewerker van de partij. Henk Krol was te gast bij Op1 en daar was ook Martien Meiland. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Henk Krol ging op bezoek bij Johan Derksen (video) Bekijk deze video » Henk Krol over Henk Otten: "Ik had eerder van me af moeten bijten" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Henk Krol over zijn breuk met de Partij voor de Toekomst (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Martien Meiland heeft carrière-advies voor Henk Krol (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Martien Meiland heeft carrière-advies voor Henk Krol (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen