Ab Osterhaus maakt zich veel zorgen: "We moeten ons allemaal zorgen maken" (Op1)

Ab Osterhaus maakt zich veel zorgen: "We moeten ons allemaal zorgen maken" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Huisviroloog van Op1 Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen over de oplopende cijfers van besmettingen met het coronavirus. Dat liet hij weten in het programma.

Hij legt zijn angst uit: "Als je naar de curve kijkt, dan ben ik er helemaal niet gerust op. We gaan niet de goede kant op. Ik vind het heel duidelijk dat er andere maatregelen genomen moeten worden."

<em>Ab Osterhaus</em> maakt zich veel zorgen: &quot;We moeten ons allemaal zorgen maken&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken. Huisviroloog van Op1 Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen over de oplopende cijfers van besmettingen met het coronavirus. Dat liet hij weten in het programma. Hij legt zijn angst uit: "Als je naar de curve kijkt, dan ben ik er helemaal niet gerust op. We gaan niet de goede kant op. Ik vind het heel duidelijk dat er andere maatregelen genomen moeten worden." NU een lockdownHij is er helemaal niet gerust op: "We kunnen het ons niet permitteren om risico's te nemen. Hoe eerder we nu een lockdown doen, hoe beter. Daarna moeten we een goede exit-strategie hebben." "Ik denk dat we ons allemaal zorgen moeten gaan maken. Ik voorspel: als we niet anders doen, dan zien we de lijn verder omhoog gaan." Bekijk het hele gesprek met Ab Osterhaus hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ab Osterhaus maakt zich veel zorgen: "We moeten ons allemaal zorgen maken" (Op1)

NU een lockdown
Hij is er helemaal niet gerust op: "We kunnen het ons niet permitteren om risico's te nemen. Hoe eerder we nu een lockdown doen, hoe beter. Daarna moeten we een goede exit-strategie hebben."

"Ik denk dat we ons allemaal zorgen moeten gaan maken. Ik voorspel: als we niet anders doen, dan zien we de lijn verder omhoog gaan."

Bekijk het hele gesprek met Ab Osterhaus hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus maakt zich veel zorgen: "We moeten ons allemaal zorgen maken" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier