Bekijk de trailer van David Fincher's MANK (4 december op Netflix)

Bekijk de trailer van David Fincher's MANK (4 december op Netflix)

Regisseur David Fincher (bekend van Se7en en Fight Club) komt met de nieuwe film MANK. De film moet in november in de bioscopen gaan draaien en is vanaf 4 december te zien op Netflix. Oscar-winnaar Gary Oldman speelt een van de hoofdrollen, verder zijn onder meer Amanda Seyfried, Lily Collins en Arliss Howard te zien.

Bekijk de trailer van David Fincher's <em>MANK</em> (4 december op <em>Netflix</em>) Regisseur David Fincher (bekend van Se7en en Fight Club) komt met de nieuwe film MANK. De film moet in november in de bioscopen gaan draaien en is vanaf 4 december te zien op Netflix. Oscar-winnaar Gary Oldman speelt een van de hoofdrollen, verder zijn onder meer Amanda Seyfried, Lily Collins en Arliss Howard te zien. Bekijk de trailer hierboven. MANK is vanaf 4 december te zien op Netflix. Bekijk hier de trailer van The Christmas Chronicles 2 van Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van David Fincher's MANK (4 december op Netflix)

Bekijk de trailer hierboven. MANK is vanaf 4 december te zien op Netflix.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van David Fincher's MANK (4 december op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen