Jinek gemist? "Mensen met overgewicht hebben 48% meer kans te overlijden aan corona"

Jinek gemist? "Mensen met overgewicht hebben 48% meer kans te overlijden aan corona"

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Tekst gaat verder onder video's.

In het voorjaar zei Peter van der Voort, hoofd van IC UMC Groningen, dat bijna alle coronapatiënten overgewicht hadden. Inmiddels is daar weinig aan veranderd en lopen mensen met overgewicht nog steeds meer risico op corona. Daarnaast is de kans dat zij hieraan overlijden zo'n 48% groter dan bij mensen op een gezond gewicht.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? &quot;Mensen met overgewicht hebben 48% meer kans te overlijden aan corona&quot; Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Tekst gaat verder onder video's. In het voorjaar zei Peter van der Voort, hoofd van IC UMC Groningen, dat bijna alle coronapatiënten overgewicht hadden. Inmiddels is daar weinig aan veranderd en lopen mensen met overgewicht nog steeds meer risico op corona. Daarnaast is de kans dat zij hieraan overlijden zo'n 48% groter dan bij mensen op een gezond gewicht. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Grapperhaus wil keiharde handhaving: ‘Zonder waarschuwing tyfus inslaan’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? "Mensen met overgewicht hebben 48% meer kans te overlijden aan corona"Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? "Mensen met overgewicht hebben 48% meer kans te overlijden aan corona" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen