René van der Gijp heeft medelijden met koning Willem-Alexander: ‘Dat was sneu’

René van der Gijp heeft medelijden met koning Willem-Alexander: ‘Dat was sneu’

René van der Gijp grapt dat koning Willem-Alexander nog wel een keer zijn excuses kan aanbieden na zijn omstreden vakantie naar Griekenland. De koninklijke familie besloot op reis te gaan terwijl Nederland vanwege het coronavirus in een lichte lockdown verkeert.

'Koning nog een minuut of tien door het stof'
“Ik vind wel dat hij nog meer door het stof kan gaan. Effe nog een keer goed door het stof een minuut of tien”, lacht Van der Gijp. Zowel Wim Kieft als Van der Gijp had medelijden met de koning na zijn video met spijtbetuiging. “Natuurlijk dat was sneu, man.”

Bekijk de reactie van Wim Kieft en René van der Gijp op de spijtbetuiging van koning Willem-Alexander in de video hieronder.

René van der Gijp heeft medelijden met <em>koning Willem-Alexander</em>: ‘Dat was sneu’ René van der Gijp grapt dat koning Willem-Alexander nog wel een keer zijn excuses kan aanbieden na zijn omstreden vakantie naar Griekenland. De koninklijke familie besloot op reis te gaan terwijl Nederland vanwege het coronavirus in een lichte lockdown verkeert. Bekijk ook Video: Willem-Alexander en Máxima hebben spijt van hun reis naar Griekenland (video) Bekijk deze video » 'Koning nog een minuut of tien door het stof'“Ik vind wel dat hij nog meer door het stof kan gaan. Effe nog een keer goed door het stof een minuut of tien”, lacht Van der Gijp. Zowel Wim Kieft als Van der Gijp had medelijden met de koning na zijn video met spijtbetuiging. “Natuurlijk dat was sneu, man.” Bekijk de reactie van Wim Kieft en René van der Gijp op de spijtbetuiging van koning Willem-Alexander in de video hieronder. Jinek gemist? Willy: "Ik ben een man van de wildernis" Bekijk deze video » Wouter de Winther in Jinek: ‘Video excuses koning Willem-Alexander is historisch’ Bekijk deze video »
TV :
René van der Gijp heeft medelijden met koning Willem-Alexander: ‘Dat was sneu’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp heeft medelijden met koning Willem-Alexander: ‘Dat was sneu’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen