Romain Doedens probeert jury opnieuw te imponeren in halve finale Holland's Got Talent (video)

Romain Doedens probeert jury opnieuw te imponeren in halve finale Holland's Got Talent (video)

In de laatste halve finale van Holland's Got Talent zie je zaterdag of het Romain Doedens gaat lukken om de grote finale te bereiken. De Winschotenaar maakte veel indruk met zijn auditie maar nu is de vraag of hij de jury wederom kan imponeren.

Trots
Presentator Humberto Tan vraagt de zanger hoe hij terug kijkt op dat veelbesproken optreden: "Het is net of ik in een film zat." Doedens is trots op zichzelf en dat hij 'dit geflikt' heeft, laat hij verder weten. Bekijk de eerste beelden van de halve finale van zaterdag hieronder.

<em>Romain Doedens</em> probeert jury opnieuw te imponeren in halve finale Holland's Got Talent (video) In de laatste halve finale van Holland's Got Talent zie je zaterdag of het Romain Doedens gaat lukken om de grote finale te bereiken. De Winschotenaar maakte veel indruk met zijn auditie maar nu is de vraag of hij de jury wederom kan imponeren. TrotsPresentator Humberto Tan vraagt de zanger hoe hij terug kijkt op dat veelbesproken optreden: "Het is net of ik in een film zat." Doedens is trots op zichzelf en dat hij 'dit geflikt' heeft, laat hij verder weten. Bekijk de eerste beelden van de halve finale van zaterdag hieronder. Holland's Got Talent is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Holland's Got Talent: Romain Doedens haalde auditie bijna niet vanwege zenuwen (video) Bekijk deze video » Zien: Het emotionele optreden van Romain Doedens bij Holland's Got Talent Bekijk deze video »
TV :
Romain Doedens probeert jury opnieuw te imponeren in halve finale Holland's Got Talent (video)

Holland's Got Talent is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Romain Doedens probeert jury opnieuw te imponeren in halve finale Holland's Got Talent (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen