Frits Spits in De Vooravond over hoop halen uit muziek (video)

Frits Spits in De Vooravond over hoop halen uit muziek (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Frits Spits put veel troost uit het lied We beginnen pas van De Dijk. Het geeft hem het gevoel dat we de crisis aankunnen: "Wij Nederlanders redden het wel." Frits laat een aantal nummers horen waar we hoop uit kunnen putten tijdens de tweede corona-golf.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Frits Spits in <em>De Vooravond</em> over hoop halen uit muziek (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Frits Spits put veel troost uit het lied We beginnen pas van De Dijk. Het geeft hem het gevoel dat we de crisis aankunnen: "Wij Nederlanders redden het wel." Frits laat een aantal nummers horen waar we hoop uit kunnen putten tijdens de tweede corona-golf. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty Bekijk deze video » De Vooravond gemist? "Koning voor straf naar Balkenende-norm" Bekijk deze video » Sonja Barend: hierdoor won Coen Verbraak de Sonja Barend Award 2020 (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Frits Spits in De Vooravond over hoop halen uit muziek (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frits Spits in De Vooravond over hoop halen uit muziek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier