Jinek: Van den Heuvel, Van der Spek en Genemans bespreken crimejournalistiek

Jinek: Van den Heuvel, Van der Spek en Genemans bespreken crimejournalistiek

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

John van den Heuvel, Kees van der Spek en Ewout Genemans doen op televisie allemaal aan ‘boeven ontmaskeren’. De crimejournalisten zitten aan tafel bij Jinek om te praten over de verschillen tussen de drie in hoe ze te werk gaan. Want wie is nou de echte cowboy?

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Van den Heuvel, Van der Spek en Genemans bespreken crimejournalistiek Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek gaat achter steigerdief aan (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel, Kees van der Spek en Ewout Genemans doen op televisie allemaal aan ‘boeven ontmaskeren’. De crimejournalisten zitten aan tafel bij Jinek om te praten over de verschillen tussen de drie in hoe ze te werk gaan. Want wie is nou de echte cowboy? Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Van den Heuvel, Van der Spek en Genemans bespreken crimejournalistiekJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Van den Heuvel, Van der Spek en Genemans bespreken crimejournalistiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen