Zien: Josef Cerny pakt de zege van negentiende etappe van de Giro d'Italia

Zien: Josef Cerny pakt de zege van negentiende etappe van de Giro d'Italia

De Tsjechische Josef Cerny pakte gisteren (23 oktober) de winst tijdens de negentiende etappe van de Giro d'Italia. Dit is de eerste worldtour overwinning dit jaar voor CCC, waar Cerny sinds vorig jaar mee rijdt. De wielrenner kon het bijna niet geloven, waardoor hij steeds achterom keek of hij nog gevolgd werd.

Bekijk de video van Eurosport hieronder.

Zien: <em>Josef Cerny</em> pakt de zege van negentiende etappe van de Giro d'Italia De Tsjechische Josef Cerny pakte gisteren (23 oktober) de winst tijdens de negentiende etappe van de Giro d'Italia. Dit is de eerste worldtour overwinning dit jaar voor CCC, waar Cerny sinds vorig jaar mee rijdt. De wielrenner kon het bijna niet geloven, waardoor hij steeds achterom keek of hij nog gevolgd werd. Bekijk de video van Eurosport hieronder. Bekijk ook Wilco Kelderman: "250 kilometer in de regen voelt als nul graden" (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Josef Cerny pakt de zege van negentiende etappe van de Giro d'ItaliaJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Josef Cerny pakt de zege van negentiende etappe van de Giro d'Italia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen