Video: Gigantische hamburger (van 200 kilo) gemaakt in Garderen

Video: Gigantische hamburger (van 200 kilo) gemaakt in Garderen

120 kilo vlees, 50 kilo brood, 25 kroppen sla, 60 tomaten en heel veel uitjes en augurk. Dat stond er op het boodschappenlijstje van een slager in Garderen. Na een nacht werken had hij daarmee een mega-hamburger gemaakt. Het burgertje heeft ruim 8 uur op de barbecue gelegen.

Video: Gigantische <em>hamburger</em> (van 200 kilo) gemaakt in Garderen 120 kilo vlees, 50 kilo brood, 25 kroppen sla, 60 tomaten en heel veel uitjes en augurk. Dat stond er op het boodschappenlijstje van een slager in Garderen. Na een nacht werken had hij daarmee een mega-hamburger gemaakt. Het burgertje heeft ruim 8 uur op de barbecue gelegen. Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Gordon over opening hamburgerrestaurant: 'Ik ga verkleed als Dorothy uit The Wizard of Oz' Bekijk deze video » NOS Stories: Meer vlees in Nederland gegeten dan een jaar eerder Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Gigantische hamburger (van 200 kilo) gemaakt in Garderen

Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Gigantische hamburger (van 200 kilo) gemaakt in Garderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen