In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het programma In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt', waarin Geert Mak door Europa en de recente Europese geschiedenis trekt, is terug met het vervolg van de serie. De eerste tien afleveringen waren begin dit jaar te zien. Het vervolg is de komende zondagen om 22:25 uur op NPO 2. Koude OorlogIn deze aflevering onderzoekt Geert Mak de terugkeer van de Koude Oorlog en de modus operandi van veiligheidsdiensten anno 2020. SpionageIn Kirkenes, een klein Noors stadje hoog boven de poolcirkel, zag men tot voor kort de Russen als goede buren. Totdat stadsgenoot Frode Berg in Moskou wordt opgepakt voor spionage. Frode's vrienden zijn met stomheid geslagen. Klassiek handwerkDe Russische asielzoeker Vladimir denkt dat de pensionado erin is geluisd, net zoals hijzelf ooit. De affaire toont dat het klassieke handwerk bij de inlichtingendiensten weer helemaal in zwang is. Maar wat zegt Frode zelf? Dirty Lines in 2021 op Netflix: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het programma In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt', waarin Geert Mak door Europa en de recente Europese geschiedenis trekt, is terug met het vervolg van de serie. De eerste tien afleveringen waren begin dit jaar te zien. Het vervolg is de komende zondagen om 22:25 uur op NPO 2.

Koude Oorlog
In deze aflevering onderzoekt Geert Mak de terugkeer van de Koude Oorlog en de modus operandi van veiligheidsdiensten anno 2020.

Spionage
In Kirkenes, een klein Noors stadje hoog boven de poolcirkel, zag men tot voor kort de Russen als goede buren. Totdat stadsgenoot Frode Berg in Moskou wordt opgepakt voor spionage. Frode's vrienden zijn met stomheid geslagen.

Klassiek handwerk
De Russische asielzoeker Vladimir denkt dat de pensionado erin is geluisd, net zoals hijzelf ooit. De affaire toont dat het klassieke handwerk bij de inlichtingendiensten weer helemaal in zwang is. Maar wat zegt Frode zelf?

Bekijk hier alle video's en artikelen van In Europa: de geschiedenis op heterdaad betrapt


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen