Arts-microbioloog Marc Bonten: "Dit jaar nog geen coronavaccin" (video)

Arts-microbioloog Marc Bonten: "Dit jaar nog geen coronavaccin" (video)

Een coronavaccin zal voor het einde van het jaar nog niet beschikbaar zijn in Nederland, stelt arts-microbioloog Mark Bonten in WNL Op Zondag. "Misschien hebben wij wel resultaten, maar nog geen vaccin." Volgens zorgjournalist Anna Dijkman kan dit jaar nog wel een bruikbaar coronavaccin ontwikkeld worden. "Maar het is niet dat wij dan al aan het vaccineren zijn."

Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder:

Arts-microbioloog Marc Bonten: &quot;Dit jaar nog <em>geen coronavaccin</em>&quot; (video) Een coronavaccin zal voor het einde van het jaar nog niet beschikbaar zijn in Nederland, stelt arts-microbioloog Mark Bonten in WNL Op Zondag. "Misschien hebben wij wel resultaten, maar nog geen vaccin." Volgens zorgjournalist Anna Dijkman kan dit jaar nog wel een bruikbaar coronavaccin ontwikkeld worden. "Maar het is niet dat wij dan al aan het vaccineren zijn." Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder: Bekijk ook Franse ambassadeur: "Niet alleen Frankrijk is aangevallen" (video) Bekijk deze video » WNL Op Zondag gemist? Minister Sander Dekker over bedreigde politici (video) Bekijk deze video » Pete Hoekstra verrast over opmerkingen Ank Bijleveld (WNL Op Zondag) Bekijk deze video »
Talkshow :
Arts-microbioloog Marc Bonten: "Dit jaar nog geen coronavaccin" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arts-microbioloog Marc Bonten: "Dit jaar nog geen coronavaccin" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen