Lodewijk Asscher in Buitenhof over Samuel Paty (video)

Lodewijk Asscher in Buitenhof over Samuel Paty (video)

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 25 oktober. Je kan alle afleveringen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

PvdA-leider Lodewijk Asscher was te gast in Buitenhof om te praten over het coronavirus en de moord op de Franse leraar Samuel Paty. "Je moet onderscheid maken tussen mensen die gewoon hun geloof uitoefenen en diegenen die de grenzen van onze rechtstaat niet accepteren. Voor die laatste groep is er geen plaats in onze samenleving," aldus Asscher.

Bekijk de video van Buitenhof hieronder:

Lodewijk Asscher in <em>Buitenhof</em> over Samuel Paty (video) Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 25 oktober. Je kan alle afleveringen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. PvdA-leider Lodewijk Asscher was te gast in Buitenhof om te praten over het coronavirus en de moord op de Franse leraar Samuel Paty. "Je moet onderscheid maken tussen mensen die gewoon hun geloof uitoefenen en diegenen die de grenzen van onze rechtstaat niet accepteren. Voor die laatste groep is er geen plaats in onze samenleving," aldus Asscher. Bekijk de video van Buitenhof hieronder: Bekijk ook Jinek gemist? Politici laten hun mondkapje zien: ‘Komt nogal bedreigend over’ Bekijk deze video » Jean-Luc Murk over drukbezochte kerkdiensten: "Klap in het gezicht" (Op1) Bekijk deze video » Lodewijk Asscher bij Jinek: "Nederland wordt steeds neerslachtiger door corona" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Lodewijk Asscher in Buitenhof over Samuel Paty (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lodewijk Asscher in Buitenhof over Samuel Paty (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier