Zien: Stichting AAP bezorgd over verkoop van bushmeat in Nederland

Zien: Stichting AAP bezorgd over verkoop van bushmeat in Nederland

Stichting AAP is bezorgd over de verkoop van vlees van exotische dieren in Nederland en wil dat er actie ondernomen wordt. In het programma Undercover in Nederland was te zien dat bushmeat kon worden gekocht in meerdere winkels in Nederland. Het gaat dan om onconventionele soorten, bijvoorbeeld zoogdieren als apen, egels en vleermuizen, en reptielen als schildpadden en slangen.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: Stichting AAP bezorgd over <em>verkoop van bushmeat</em> in Nederland Stichting AAP is bezorgd over de verkoop van vlees van exotische dieren in Nederland en wil dat er actie ondernomen wordt. In het programma Undercover in Nederland was te zien dat bushmeat kon worden gekocht in meerdere winkels in Nederland. Het gaat dan om onconventionele soorten, bijvoorbeeld zoogdieren als apen, egels en vleermuizen, en reptielen als schildpadden en slangen. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Undercover in Nederland: Verkoper illegaal vlees opgepakt Bekijk deze video »
TV :
Zien: Stichting AAP bezorgd over verkoop van bushmeat in NederlandJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Stichting AAP bezorgd over verkoop van bushmeat in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen