Trump of Biden: wie is beter voor de Nederlandse economie? (video)

Trump of Biden: wie is beter voor de Nederlandse economie? (video)

Joe Biden of Donald Trump. Wie straks de Amerikaanse president wordt gaat niet alleen effect hebben op de Amerikaanse portemonnee, maar ook op die van ons. Wanneer Trump herkozen wordt, zal er een slechtere onhandelingspositie met de EU blijven bestaan. Biden zou echter kunnen zorgen voor een betere positie en daarbij zouden wij nog kunnen profiteren van zijn investeringen. De EU zal hoe dan ook meer zijn eigen mannetje moeten gaan staan, maar toch zullen we meer profijt hebben van de softe aanpak van Biden.

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

<em>Trump of Biden</em>: wie is beter voor de Nederlandse economie? (video) Joe Biden of Donald Trump. Wie straks de Amerikaanse president wordt gaat niet alleen effect hebben op de Amerikaanse portemonnee, maar ook op die van ons. Wanneer Trump herkozen wordt, zal er een slechtere onhandelingspositie met de EU blijven bestaan. Biden zou echter kunnen zorgen voor een betere positie en daarbij zouden wij nog kunnen profiteren van zijn investeringen. De EU zal hoe dan ook meer zijn eigen mannetje moeten gaan staan, maar toch zullen we meer profijt hebben van de softe aanpak van Biden. Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook Laatste verkiezingsdebat: "Trump staat er volgens peilingen niet goed voor" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Trump of Biden: wie is beter voor de Nederlandse economie? (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trump of Biden: wie is beter voor de Nederlandse economie? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen