Kappers vrezen nieuwe lockdown: "Al behoorlijke tik gehad" (video)

Kappers vrezen nieuwe lockdown: "Al behoorlijke tik gehad" (video)

Het gaat niet goed met de coronacijfers in Nederland. Nog elke dag komen er meer besmettingen bij. Een nieuwe lockdown dreigt. En dat is geen goed nieuws voor de kappers. Ondernemers zeggen dat dat nog wel eens de doodsteek kan zijn voor hun bedrijven. In deze video van Hart van Nederland hoor je hun reacties.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Kappers vrezen <em>nieuwe lockdown</em>: &quot;Al behoorlijke tik gehad&quot; (video) Het gaat niet goed met de coronacijfers in Nederland. Nog elke dag komen er meer besmettingen bij. Een nieuwe lockdown dreigt. En dat is geen goed nieuws voor de kappers. Ondernemers zeggen dat dat nog wel eens de doodsteek kan zijn voor hun bedrijven. In deze video van Hart van Nederland hoor je hun reacties. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Supporters VVV-Venlo furieus na nederlaag tegen Ajax: "Kansloos afgedroogd" (video) Bekijk deze video » Maandag in de 5 Uur Show: Daniël Verlaan & Charlotte Nijs Bekijk deze video » Minister Slob verlaat debat: "Een medewerker heeft corona opgelopen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Kappers vrezen nieuwe lockdown: "Al behoorlijke tik gehad" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kappers vrezen nieuwe lockdown: "Al behoorlijke tik gehad" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen