Heftige beelden: politie Nice lost veel schoten na terroristische aanslag

Heftige beelden: politie Nice lost veel schoten na terroristische aanslag

Er zijn vandaag (donderdag 29 oktober) zeker drie mensen om het leven gekomen in de Zuid-Franse stad Nice. Een terrorist vermoordde ze met een mes, terwijl hij "Allahoe akbar" riep. In de jacht op de dader is te zien (en horen) hoe de politie veel schoten lost.

Heftige beelden: politie <em>Nice</em> lost veel schoten na <em>terroristische aanslag</em> Er zijn vandaag (donderdag 29 oktober) zeker drie mensen om het leven gekomen in de Zuid-Franse stad Nice. Een terrorist vermoordde ze met een mes, terwijl hij "Allahoe akbar" riep. In de jacht op de dader is te zien (en horen) hoe de politie veel schoten lost. KerkDe dader beging zijn terreurdaad in de kerk van Nice, waar hij zich vervolgens in eerste instantie verschanste. Omstanders filmden hoe een grote groep agenten de kerk binnenging, waarbij dus ook een aantal schoten werden gelost. Uiteindelijk kon de politie de terrorist oppakken. Bekijk de beelden uit Nice hierboven. Bekijk ook Aanslag Nice: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video) Bekijk deze video » Aanslag Nice met doden en onthoofding: wat is er precies gebeurd? (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: politie in Nice arresteert terrorist die 3 mensen vermoordde Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: politie Nice lost veel schoten na terroristische aanslag

Kerk
De dader beging zijn terreurdaad in de kerk van Nice, waar hij zich vervolgens in eerste instantie verschanste. Omstanders filmden hoe een grote groep agenten de kerk binnenging, waarbij dus ook een aantal schoten werden gelost. Uiteindelijk kon de politie de terrorist oppakken.

Bekijk de beelden uit Nice hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: politie Nice lost veel schoten na terroristische aanslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen