Video: Mina Marza ging in 2009 viral met 'hier zit geen zand' en wordt nu rapper

Video: Mina Marza ging in 2009 viral met 'hier zit geen zand' en wordt nu rapper

De wat oudere internetgebruikers onder ons zullen haar nog wel kennen: Mina Marza. Zij ging in 2009, toen ze nog een stuk jonger was, viral met haar uitspraak 'hier zit geen zand' en een filmpje waarin ze enorm tekeer ging tegen een begeleider. Inmiddels is ze een jonge twintiger en besluit ze een carrière als rapper na te streven. Jeroen Holtrop ging bij haar op bezoek.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Mina Marza</em> ging in 2009 viral met 'hier zit geen zand' en wordt nu rapper De wat oudere internetgebruikers onder ons zullen haar nog wel kennen: Mina Marza. Zij ging in 2009, toen ze nog een stuk jonger was, viral met haar uitspraak 'hier zit geen zand' en een filmpje waarin ze enorm tekeer ging tegen een begeleider. Inmiddels is ze een jonge twintiger en besluit ze een carrière als rapper na te streven. Jeroen Holtrop ging bij haar op bezoek. Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Giel de Winter (StukTV) kwaad, want lijkt Hunted te veel op Jachtseizoen? Bekijk deze video » Video Telegraaf: Hoe beïnvloedt nieuwe Borat-film de campagne van Donald Trump? Bekijk deze video »
Viral :
Video: Mina Marza ging in 2009 viral met 'hier zit geen zand' en wordt nu rapperCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Mina Marza ging in 2009 viral met 'hier zit geen zand' en wordt nu rapper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen