Jinek gemist? Akwasi legt Omroep Zwart uit: "Te weinig diversiteit bij NPO"

Jinek gemist? Akwasi legt Omroep Zwart uit: "Te weinig diversiteit bij NPO"

Akwasi heeft samen met enkele geestverwanten een eigen omroep opgezet: Omroep Zwart. Hierin wil hij alle kleuren van de Nederlandse samenleving mengen, want volgens hem is er nog altijd te weinig diversiteit bij de NPO - zowel voor als achter de schermen.

Jinek gemist? Kijk de beste fragmenten en alle uitzending terug via Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Akwasi legt <em>Omroep Zwart</em> uit: &quot;Te weinig diversiteit bij NPO&quot; Akwasi heeft samen met enkele geestverwanten een eigen omroep opgezet: Omroep Zwart. Hierin wil hij alle kleuren van de Nederlandse samenleving mengen, want volgens hem is er nog altijd te weinig diversiteit bij de NPO - zowel voor als achter de schermen. Jinek gemist? Kijk de beste fragmenten en alle uitzending terug via Gids.tv. DoelenlijstAkwasi heeft al jaren een doelenlijst met ideeën die hij uit wil voeren. Sinds 2010 staat daarop: een eigen omroep beginnen. Nu is het eindelijk zover. Eva Jinek wil echter weten waarom Akwas niet probeert van binnenuit een omroep op te zetten, in plaats van het op zichzelf te doen. "Al dertig jaar zijn er gesprekken bij de publieke omroep om het beeld diverser te maken, maar dat is nog steeds niet gelukt," aldus Akwasi. Bekijk het gesprek met Akwasi in Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: waarom is Omroep Zwart opgericht en wat wil Akwasi ermee bereiken? Bekijk deze video » Akwasi: "Als ik doodga, dan ben ik er nog steeds" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Akwasi legt Omroep Zwart uit: "Te weinig diversiteit bij NPO"

Doelenlijst
Akwasi heeft al jaren een doelenlijst met ideeën die hij uit wil voeren. Sinds 2010 staat daarop: een eigen omroep beginnen. Nu is het eindelijk zover. Eva Jinek wil echter weten waarom Akwas niet probeert van binnenuit een omroep op te zetten, in plaats van het op zichzelf te doen. "Al dertig jaar zijn er gesprekken bij de publieke omroep om het beeld diverser te maken, maar dat is nog steeds niet gelukt," aldus Akwasi.

Bekijk het gesprek met Akwasi in Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Akwasi legt Omroep Zwart uit: "Te weinig diversiteit bij NPO" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier