Dramafilm The Florida Project vrijdagavond bij NPO 3: bekijk de trailer

Dramafilm The Florida Project vrijdagavond bij NPO 3: bekijk de trailer

Vanavond laat wordt op NPO 3 de film The Florida Project uitgezonden, die zeker de moeite waard is om te kijken. Het verhaal draait om de 6-jarige Moonee. Zij woont samen met haar piepjonge moeder in een goedkoop motel vlakbij Disneyland, Florida. Het meisje ziet dit motel als een groot roze kasteel waar op elke hoek een avontuur wacht, maar dat staat in schril contrast met de harde werkelijkheid waarin onder meer armoede een grote rol speelt.

The Florida Project is op vrijdag 30 oktober om 22.40 uur te zien op NPO 3. Hieronder kun je de trailer van The Florida Project bekijken.

Dramafilm <em>The Florida Project</em> vrijdagavond bij NPO 3: bekijk de trailer Vanavond laat wordt op NPO 3 de film The Florida Project uitgezonden, die zeker de moeite waard is om te kijken. Het verhaal draait om de 6-jarige Moonee. Zij woont samen met haar piepjonge moeder in een goedkoop motel vlakbij Disneyland, Florida. Het meisje ziet dit motel als een groot roze kasteel waar op elke hoek een avontuur wacht, maar dat staat in schril contrast met de harde werkelijkheid waarin onder meer armoede een grote rol speelt. The Florida Project is op vrijdag 30 oktober om 22.40 uur te zien op NPO 3. Hieronder kun je de trailer van The Florida Project bekijken. Gangsterklassieker Goodfellas terug in de bioscopen: bekijk de trailer Bekijk deze video » Zien: officiële trailer The Crown seizoen 4 (vanaf 15 november op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Dramafilm The Florida Project vrijdagavond bij NPO 3: bekijk de trailerCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Dramafilm The Florida Project vrijdagavond bij NPO 3: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen