73-jarige Jan werd doodgeslagen voor zijn eigen woning in Arnhem: 'Ik heb huilend voor het raam gestaan'

73-jarige Jan werd doodgeslagen voor zijn eigen woning in Arnhem: 'Ik heb huilend voor het raam gestaan'

De fatale mishandeling in Arnhem is inmiddels twee dagen geleden, maar nog steeds is er veel onduidelijk. Woensdagavond werd de 73-jarige Jan voor de deur van zijn eigen woning in de Spijkerbuurt in elkaar geslagen door meerdere jongeren. Na het incident hebben de buurtbewoners, helaas tevergeefs, er alles aan gedaan om hem te redden.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

73-jarige Jan werd <em>doodgeslagen</em> voor zijn eigen woning in <em>Arnhem</em>: 'Ik heb huilend voor het raam gestaan' De fatale mishandeling in Arnhem is inmiddels twee dagen geleden, maar nog steeds is er veel onduidelijk. Woensdagavond werd de 73-jarige Jan voor de deur van zijn eigen woning in de Spijkerbuurt in elkaar geslagen door meerdere jongeren. Na het incident hebben de buurtbewoners, helaas tevergeefs, er alles aan gedaan om hem te redden. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Samenvatting Vitesse - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video » Geschokte reacties op dood 73-jarige man uit Arnhem: "Schofterig, walgelijk" (video) Bekijk deze video » Getuige Mink over mishandeling Arnhem: "Je hoorde dat het mis was" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
73-jarige Jan werd doodgeslagen voor zijn eigen woning in Arnhem: 'Ik heb huilend voor het raam gestaan'Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 73-jarige Jan werd doodgeslagen voor zijn eigen woning in Arnhem: 'Ik heb huilend voor het raam gestaan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen