Zien: man die Bas van Wijk doodschoot vandaag voor de rechter

Zien: man die Bas van Wijk doodschoot vandaag voor de rechter

Vandaag (4 november) was de eerste zitting rondom de moord op Bas van Wijk. Op 8 augustus werd hij vermoord, omdat hij een ruzie probeerde te sussen in Amsterdam. De verdachte wordt psychisch geobserveerd voor de komende maand, om zo inzicht te krijgen in zijn verstandelijke vermogens. Na de uitkomst kan het proces verder gaan.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: man die <em>Bas van Wijk</em> doodschoot vandaag voor de rechter Vandaag (4 november) was de eerste zitting rondom de moord op Bas van Wijk. Op 8 augustus werd hij vermoord, omdat hij een ruzie probeerde te sussen in Amsterdam. De verdachte wordt psychisch geobserveerd voor de komende maand, om zo inzicht te krijgen in zijn verstandelijke vermogens. Na de uitkomst kan het proces verder gaan. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: Peter R. de Vries reageert op vorderingen in zaak Bas van Wijk Bekijk deze video »
TV :
Zien: man die Bas van Wijk doodschoot vandaag voor de rechter


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: man die Bas van Wijk doodschoot vandaag voor de rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV