Oblivion zondagavond op Veronica, bekijk de trailer

Oblivion zondagavond op Veronica, bekijk de trailer

Tom Cruise was in 2013 weer terug in een bijzondere sci-fi actierol. Na een jarenlange nucleaire oorlog is de wereld onbewoonbaar geworden voor mensen, maar niet voor aliens. Jack werkt als een van de laatste drone-reparateurs om essentiële grondstoffen op te halen van de planeet aarde.

<em>Oblivion</em> zondagavond op Veronica, bekijk de trailer Tom Cruise was in 2013 weer terug in een bijzondere sci-fi actierol. Na een jarenlange nucleaire oorlog is de wereld onbewoonbaar geworden voor mensen, maar niet voor aliens. Jack werkt als een van de laatste drone-reparateurs om essentiële grondstoffen op te halen van de planeet aarde. Bekijk de trailer hierboven. Oblivion is op zondag 8 november om 20.00 uur te zien op Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix en Prime Video. Bekijk ook Bekijk nieuwe trailer Top Gun: Maverick Bekijk deze video » Zien: Noorse fan spot Tom Cruise op rijdende trein tijdens opnames Mission: Impossible Bekijk deze video »
Film :
Oblivion zondagavond op Veronica, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Oblivion is op zondag 8 november om 20.00 uur te zien op Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix en Prime Video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oblivion zondagavond op Veronica, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier