Beau: Ferry Zandvliet blikt terug op aanslag Bataclan in Parijs (video)

Beau: Ferry Zandvliet blikt terug op aanslag Bataclan in Parijs (video)

Vrijdag 13 november is het precies vijf jaar geleden sinds de aanslag in de Bataclan in Parijs plaatsvond, tijdens een concert van de Eagles of Death Metal. Ferry Zandvliet was aanwezig tijdens die vreselijke avond en vertelde de afgelopen jaren al meerdere malen zijn onthutsende verhaal. Donderdag bij Beau ging hij nog een keer terug in de tijd.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 12 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 12 november terugkijken bij Gids.tv.

Beau: <em>Ferry Zandvliet</em> blikt terug op aanslag Bataclan in Parijs (video) Vrijdag 13 november is het precies vijf jaar geleden sinds de aanslag in de Bataclan in Parijs plaatsvond, tijdens een concert van de Eagles of Death Metal. Ferry Zandvliet was aanwezig tijdens die vreselijke avond en vertelde de afgelopen jaren al meerdere malen zijn onthutsende verhaal. Donderdag bij Beau ging hij nog een keer terug in de tijd. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 12 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 12 november terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau: Ferry Zandvliet blikt terug op aanslag Bataclan in Parijs (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV