Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Zwalk (zaterdag 14 november)

Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Zwalk (zaterdag 14 november)

Intocht Sinterklaas gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kijk hierboven op zaterdag 14 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de intocht van Sinterklaas in Zwalk.

Hoewel het dit jaar spannender was dan ooit vanwege de uitbraak van het coronavirus, is het op zaterdag 14 november toch zo ver: Sinterklaas komt aan in Nederland. Dit jaar heeft hij voor het bijzondere plaatsje Zwalk gekozen als locatie voor de intocht.

Dieuwertje Blok
Dit jaar zal er veel anders zijn dan andere jaren, want vanwege het coronavirsu en de regels van de overheid mag er geen publiek aanwezig zijn bij de intocht. Dit is ook in het belang van de Sint zelf, die vanwege zijn hoge leeftijd extra vatbaar is voor het virus - en hij kan het zich niet veroorloven om in de aanloop naar Pakjesavond ziek te worden. Uiteraard is Dieuwertje Blok wél gewoon aanwezig voor een verslag van de intocht, samen met de burgemeester van Zwalk - in wie sommigen Matthijs van Nieuwkerk kunnen herkennen.

Kijk hierboven op zaterdag 14 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de intocht van Sinterklaas in Zwalk. Hieronder zie je een video waarin het leek alsof de Sint al besmet was met het coronavirus.

Kijk LIVE naar <em>intocht Sinterklaas</em> in Zwalk (zaterdag 14 november) Intocht Sinterklaas gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Kijk hierboven op zaterdag 14 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de intocht van Sinterklaas in Zwalk. Hoewel het dit jaar spannender was dan ooit vanwege de uitbraak van het coronavirus, is het op zaterdag 14 november toch zo ver: Sinterklaas komt aan in Nederland. Dit jaar heeft hij voor het bijzondere plaatsje Zwalk gekozen als locatie voor de intocht. Dieuwertje BlokDit jaar zal er veel anders zijn dan andere jaren, want vanwege het coronavirsu en de regels van de overheid mag er geen publiek aanwezig zijn bij de intocht. Dit is ook in het belang van de Sint zelf, die vanwege zijn hoge leeftijd extra vatbaar is voor het virus - en hij kan het zich niet veroorloven om in de aanloop naar Pakjesavond ziek te worden. Uiteraard is Dieuwertje Blok wél gewoon aanwezig voor een verslag van de intocht, samen met de burgemeester van Zwalk - in wie sommigen Matthijs van Nieuwkerk kunnen herkennen. Kijk hierboven op zaterdag 14 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de intocht van Sinterklaas in Zwalk. Hieronder zie je een video waarin het leek alsof de Sint al besmet was met het coronavirus. Bekijk ook RTL Boulevard: hoe gaat het Sinterklaasfeest er in coronatijd uitzien? Bekijk deze video » Video: hoe ziet de Sinterklaasintocht er zaterdag uit op tv? Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Zwalk (zaterdag 14 november)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Zwalk (zaterdag 14 november) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen