Andre Hazes: "Mijn moeder en Bridget gaan heel goed" (video)

Andre Hazes: "Mijn moeder en Bridget gaan heel goed" (video)

Andre Hazes was maandagochtend te gast in de 538 Ochtensdhow en daar probeerden Frank Dane en zijn sidekicks wat sappige nieuwtjes van de zanger los te krijgen. Dat lijkt niet enorm te lukken: "Jongens, ik ben echt saai."

Bridget
Vervolgens besluiten ze het op Rachel te gooien, de moeder van Andre. "Je moeder was heel blij met Bridget destijds." Hoe is het nu met ze? "Mijn moeder en Bridget gaan heel goed", laat Andre vervolgens lachend weten. Bekijk het fragment van Radio538 hieronder.

Andre Hazes: "Mijn moeder en Bridget gaan heel goed" (video) Andre Hazes was maandagochtend te gast in de 538 Ochtensdhow en daar probeerden Frank Dane en zijn sidekicks wat sappige nieuwtjes van de zanger los te krijgen. Dat lijkt niet enorm te lukken: "Jongens, ik ben echt saai." BridgetVervolgens besluiten ze het op Rachel te gooien, de moeder van Andre. "Je moeder was heel blij met Bridget destijds." Hoe is het nu met ze? "Mijn moeder en Bridget gaan heel goed", laat Andre vervolgens lachend weten. Bekijk het fragment van Radio538 hieronder. Bekijk ook Video: Andre Hazes showt killerbody Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andre Hazes: "Mijn moeder en Bridget gaan heel goed" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV