Mondo op IDFA aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mondo op IDFA aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Mondo op IDFA

Mondo op IDFA aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Mondo op IDFA belichten Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen samen met prominente Nederlanders de meest spraakmakende en ontroerende documentaires van IDFA 2020. Na vandaag ook op vrijdag 20 en maandag 23 t/m donderdag 26 november om 22:10 uur op NPO 2. Nieuw lichtIn de uitzendingen staan films centraal over heden en verleden, die een nieuw licht werpen op de vragen van deze tijd. TruffelIn de eerste aflevering spreekt Nadia Moussaid met journalist en programmamaker Teun van de Keuken over The Truffle Hunters, een documentaire waarin een slinkende groep oude mannen in de bossen van Noord-Italië op het duurste ingrediënt ter wereld jaagt: de witte truffel. Zien: VPRO Mondo is terug! Bekijk deze video » VPRO Mondo: Eline Arbo over de theaterbewerking van 'Weg met Eddy Bellegueule' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In Mondo op IDFA belichten Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen samen met prominente Nederlanders de meest spraakmakende en ontroerende documentaires van IDFA 2020. Na vandaag ook op vrijdag 20 en maandag 23 t/m donderdag 26 november om 22:10 uur op NPO 2.

Nieuw licht
In de uitzendingen staan films centraal over heden en verleden, die een nieuw licht werpen op de vragen van deze tijd.

Truffel
In de eerste aflevering spreekt Nadia Moussaid met journalist en programmamaker Teun van de Keuken over The Truffle Hunters, een documentaire waarin een slinkende groep oude mannen in de bossen van Noord-Italië op het duurste ingrediënt ter wereld jaagt: de witte truffel.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mondo op IDFA aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen